مشاوره، طراحی، اجرا و تجهیز سالن همایش، آمفی تئاتر، کنفرانس و سینما

مشاوره، طراحی و تجهیز کامل سیستم های صوت، تصویر، نور و دکوراسیون سالن های همایش، آمفی تئاتر، اجتماعات، سینما و کنفرانس

مشاوره، طراحی، اجرا و تجهیز سالن همایش، آمفی تئاتر، کنفرانس و سینما

مشاوره، طراحی و تجهیز کامل سیستم های صوت، تصویر، نور و دکوراسیون سالن های همایش، آمفی تئاتر، اجتماعات، سینما و کنفرانس

۳ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

سیستم تصویر برداری سالن کنفرانس :

این سیستم به دو روش اتوماتیک (Automatic) و دستی (manual) انجام میشود که در ذیل به شرح هرکدام به اختصار می پردازیم.

تجهیزات تصویربرداری سالن کنفرانس

سیستم تصویربرداری دستی (manual) سالن کنفرانس : در این سیستم دوربین های نصب شده در سالن کنفرانس توسط اپراتور بوسیله یک دستگاه کیبورد کنترل مدیریت می شود و اپراتور میتواند تصویر جلسه را به گونه ای که روند جلسه پیش می رود تصویربرداری کرده و یا طبق برنامه ریزی از پیش تعیین شده این کار را به سهولت انجام دهد.

سیستم تصویربرداری اتوماتیک (Auto Tracking) سالن کنفرانس : در این سیستم از دوربین های مخصوص استفاده می شود و نیاز به اپراتور ندارد . مراحل کار به این صورت است که پس از تنظیمات انجام شده با روشن شدن هر میکروفن کنفرانس، دوربین به صورت اتوماتیک بروی موقعیت حرکت کرده و تصویربرداری انجام می شود . در این حالت امکان ارسال تصاویر در بستر ویدئوکنفرانس و همچنین نمایش آن بروی انواع مانیتورها و نیز ذخیره آن در رکوردر فراهم میگردد. در ضمن امکان نمایش تصاویر در انواع نمایشگرهای نصب شده، امکان پذیر می باشد.
 

تصویربرداری اتومانیک اتاق کنفرانس

سیستم مستند سازی سالن کنفرانس: با توجه به پیشرفت تکنولوژی، امروزه جهت مستند سازی (رکورد) جلسات سالن های کنفرانس از دستگاه DVD Recorder استفاده می شود . این سیستم به ما امکان داشتن ثبت آرشیوی از تمامی جلسات برگزار شده در کمترین حجم و فضای حافظه به صورت صوتی و تصویری را می دهد.

 

سیستم انتقال و نمایش تصاویر سالن کنفرانس :

-1سیستم انتقال تصاویرسالن کنفرانس:

امروزه در سالن کنفرانس های مدرن جهت انتقال تصاویر و ارائه اطلاعات بر روی انواع مانیتورها، حضار ملزم به قرار گرفتن در مکان خاصی نیستند، بلکه می توانند با استفاده از پنلهای رومیزی (VSP) که در مقابل آنها قرار می گیرد این عمل را به سهولت انجام دهند. همانطور که در شکل زیر مشاهده می نمایید باتوجه به اینکه این پنل ها دارای پورت های ورودی و خروجی متعددی هستند، می تواند از اجتماع کابل دستگاه های مختلف بر روی میز کنفرانس جلوگیری نماید و درصورت عدم نیاز توسط کاربر این پنل ها قابلیت بسته شدن در داخل میز را داشته و هیچ فضایی را بر روی میز کنفرانس اشغال نمی کنند.

2-سیستم نمایش تصاویر سالن کنفرانس :

انتخاب سیستم تصویری مناسب در سالن های کنفرانس اهمیت بسیار زیادی دارد. باید توجه داشت ، نوع سیستم انتخاب شده متناسب با ابعاد و کاربری سالن کنفرانس باشد.

سیستم تصویرو برداری سالن کنفرانس
در سالن های کنفرانس مدرن از 3 روش زیر برای پخش تصاویر استفاده می شود :

 

الف ) استفاده از دیتاپروژکتور و مانیتور های بزرگ :

همانطور که در شکل زیر مشاهده می نمایید می توان تصاویر ویدئوکنفرانس، اطلاعات کامپیوتر و جلسه (سخنرانان) را در مانیتورهای بزرگ و پرده نمایش به طور همزمان مشاهده کرد که این امر با توجه به نیاز، بین مانیتورها و پرده نمایش قابل تغییر است.

ب ) استفاده از مانیتورهای کوچک رومیزی :

در بعضی از سالنهای کنفرانس که مشاهده تصویر کامپیوتر در اولویت قرار دارد از مانیتورهای کوچک که در مقابل یک یا دو شرکت کننده قرار می گیرد، استفاده می شود در این روش خواندن فونت های بسیار ریز هم برای شرکت کنندگان مقدور می باشد.

ج ) استفاده همزمان از دیتا پروژکتور و مانیتورهای بزرگ و کوچک :

جهت سهولت در مشاهده تصاویر مختلف از جمله : تصاویر مستندات، کامپیوتر و ویدئو کنفرانس بر روی صفحه نمایش و مانیتورها و پرده نمایش از این روش استفاده می شود .

  • شرکت الکتروویژن

سیستم صوت جانبی سالن کنفرانس:

 

زمانیکه حجم صدای خروجی از بلندگوهای داخلی میکروفن کنفرانس برای تمام حضار کافی نباشد و یا نیاز به پخش صدای فیلم ، موسیقی، presentation  و... در سالن وجود داشته باشد، استفاده از یک سیستم صوت جانبی متناسب با ابعاد سالن کنفرانس و حجم صدای مورد نیاز توصیه می گردد.

در ذیل به قسمتهای تشکیل دهنده آن اشاره می شود:

*بلندگو (اسپیکر):
به گونه ای از دستگاه مبدل انرژی گفته می شود که انرژی الکتریکی را به صدا تبدیل می کند. بلندگو، بخشی از هر سیستم صوتی است وعمدتاً تفاوت کیفیت در سیستم های صوتی ناشی از این بخش است.

* آمپلی فایر:
آمپلی فایر یا تقویت کننده الکترونیکی برای تقویت صدا استفاده می شود. آمپلی فایرها به طور عمده دارای دو مدار الکتریکی به نام دریافت سیگنال صدا (pre Amp) و تقویت کننده صدا (power Amp) می باشند.

*میکسر:
دستگاهی الکترونیکی برای ترکیب ومنظم کردن سیگنال های صوتی است که با اضافه کردن برخی امکانات از قبیل پردازش سیگنال و تنظیم کننده های سطح (level adjustment) کامل می شود.تنظیم انواع افکت، حجم صدا و ورودیهای مختلف (میکروفن، DVD و...) توسط میکسر انجام می گیرد.

* میکروفن (بی سیم/با سیم/یقه ای):
میکروفن دستگاه یا حسگری است که صدا را به جریان الکتریسیته تبدیل می کند. در سالن جلسات معمولاً افرادی که به میکروفن های کنفرانس دسترسی ندارند از میکروفن های بی سیم دستی، با سیم دستی یا میکروفن یقه ای استفاده می کنند.
تجهیز سالن کنفرانس

  • شرکت الکتروویژن

میکروفن کنفرانس ریاست جلسه: متشکل از یک میکروفن، اسپیکر داخلی و کلیدی جهت قطع و وصل صدای میکروفن خود و سایر شرکت کنندگان می باشد. در میکروفن کنفرانس های دیجیتال امکاناتی از قبیل تنظیم صدا، رأی گیری، حضور و غیاب، ترجمه همزمان، صفحه نمایشگر دیجیتال وجود دارد که مختصراً به توضیح هرکدام از آنها می پردازیم :

الف - تنظیم صدا : توسط آن می توان صدای خروجی بلندگوی هر شرکت کننده را تنظیم کرد .

ب - رأی گیری : این امکان توسط ریاسـت جلسه در اخـتیار شرکت کنندگان قرار داده شده، به این صورت که ریاست جلسه با فـشردن " کلید شروع" رأی گیری را فعال کرده و انتخاب 3 گزینه (موافق، ممتنع، مخالف) را در اختیارخود و شرکت کنندگان قرار می دهند و در انتها نتیجه آراء بر روی میکروفن ریاست و یا نرم افزار متصل به سیستم قابل مشاهده است.

ج – سـیستم حضور و غیاب : این سیستم در سالن کنفرانس های بزرگ برای شمارش تعداد حاضـرین در جـلسه استفاده می شود که با فشردن کلید مخـصوص توسط ریاست جلـسه آغاز و با زدن کلید ثبت نام توسط شرکت کنندگان به پایان می رسد در نهایت تعداد افراد شرکت کننده در جلسه روی صفحه نمایش ریاست جلسه و یا نرم افزار متصل به سیستم مشاهده می شود .

د - ترجمه همزمان : قابلیت ترجمه همزمان (تا حداکثر 12 زبان) بر روی سیستم کنفرانس برای تمامی حضار با کیفیت و استانداردهای بین المللی و بدون محدودیت تعداد مستمعین،می باشد.

 -2 میکروفن کنفرانس شرکت کننده : تمامی شرکت کنندگان نیز مانند ریاست جلسه می توانند از این میکروفن کنفرانس برای صحبت کردن و شنیدن صحبتهای سخنران و شرکت در رأی گیری از آن استفاده کنند و تفاوت چندانی در ظاهر و کارایی با میکروفن ریاست ندارد .

 3- پردازنده مرکزی : توسط این دستگاه می توان حجم صدا، اکولایزر و ورودی ها و خروجی های سیستم صوتی سالن کنفرانس را مدیریت کرد.

برای مشاوره در زمینه  تجهیز سالن کنفرانس  به وبسایت زیر مراجعه نمایید.

تجهیزات سالن کنفرانس

میکروفون کنفرانس بیرداینامیک

  • شرکت الکتروویژن